Selecteer een pagina
Holistische Praktijk Heleen - Holistische therapie, Reiki en Human Design sessies

aanbod

Ik zie jou als mens, als geheel, zonder oordeel en bied een veilige en vertrouwde omgeving. In deze omgeving kijk ik met liefde met je mee wanneer jij je uit balans voelt. Welke holistische laag heeft aandacht nodig? In een traject Holistische Therapie onderzoeken we de (terugkerende) klachten op een dieper niveau, waar komen deze vandaan en wat heb je nodig om die weer in balans te brengen? Een losse Reiki-behandeling is een ontspannen moment voor jezelf en met een Human Design sessie leer je jezelf nog beter kennen. Dit geeft herkenning, bevestiging van wat je eigenlijk al wist en geeft vertrouwen op en in jezelf.

Holistische Praktijk Heleen - Holistische therapie, Reiki en Human Design sessies

holistische therapie


In een traject Holistische Therapie kijken we samen naar wat er uit balans is; waar loop je tegenaan, welke klachten ervaar je op dit moment en welke klachten keren steeds weer terug? 

Hierbij kijken we naar de dieperliggende oorzaak van de klacht. Wat wil je lichaam je bijvoorbeeld vertellen, wat maakt dat je je vaak zo moe of ‘leeg’ voelt.

Hier kijken we met een holistische blik naar. Alles is met elkaar verbonden en het antwoord zit al in jou.

We kijken hierbij naar de volgende holistische niveaus:

R

Fysiek | (Terugkerende) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, pijn in nek, schouders en rug; wat zeggen deze mij?

R

Emotioneel | (Terugkerende) gevoelens, zoals verdriet, angsten.

R

Mentaal | (Terugkerende) gedachten, (beperkende) overtuigingen.

R

Energetisch | Energiehuishouding uit balans.

R

Spiritueel | Je ervaart blokkades op dieperliggende niveaus in het leven, mogelijk vanuit systemische patronen.

Human Design
Het traject bestaat uit 6 sessies en voor de eerste sessie bekijk ik je Human Design. Dat is een holistische tool die op basis van je geboortegegevens inzicht kan geven in hoe jij vanuit jouw energie kunt leven, op welke manier jij het beste keuzes kunt maken, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe jij je emoties ervaart. Dit gebruiken we als hulpmiddel tijdens de sessie. Het is dus geen uitgebreide reading, maar gedurende de sessies pakken we deze er bij, waardoor je leert begrijpen wat je design je vertelt en op welke gebieden er bijvoorbeeld laagjes (conditioneringen) overheen zijn komen te liggen die jouw kern bedekken.  

Reiki
Naast Human Design is werken op energieniveau (Reiki) de rode draad van het traject. Reiki is een complementaire, energetische geneeswijze die het zelfhelend vermogen op meerdere holistische niveaus stimuleert. Er wordt door handoplegging universele energie doorgegeven waardoor de energie weer gaat stromen en blokkades weg kan nemen. Het komt daar waar het zijn moet en raakt aan op een dieperliggend niveau wat op dit moment geheeld of zichtbaar mag worden. Een Reiki-behandeling ontspant en verzacht de energie in je lichaam. Het is een liefdevolle en zachte vorm van heling. Het brengt je tot rust en dichter bij jezelf. 

we laten samen de fakkel op je schijnen en ontdekken welke laagjes er nog over jouw kern heen zitten.

Holistische Praktijk Heleen - Holistische therapie, Reiki en Human Design sessies

Tijdens dit traject combineer ik het werken met energie en Human Design met coaching, inzichtkaarten, (loslaat)oefeningen zoals EFT en andere methoden zoals systemische opstellingen die jou verder helpen.

De sessies plannen we elke 2-3 weken. Tussen de sessies door kun je zelf aan de slag met oefeningen die aansluiten op jouw proces, zodat je aan het eind van het traject ook zelf tools in handen hebt om met je hulpvraag of terugkerende thema’s aan de slag te gaan. Elke sessie duurt zo’n 1-1,5 uur.

De investering voor het traject van 6 Holistische Therapie sessies inclusief je Human Design is € 555,-.

Dit is inclusief:

  • Tussentijdse ondersteuning via whatsapp.
  • Oefeningen voor thuis, afgestemd op jouw proces.

Voor het traject ontvang je een factuur. Betaling in twee termijnen is mogelijk in overleg.

”ik ben een persoon die nogal moeilijk dingen los kan laten en merk dat ik nu na een paar behandelingen iemand aan het worden ben die rustiger daarin wordt en blijer in het leven staat.” – corien

reiki-behandeling

Wil je liever eerst een keer kennismaken met een Reiki-behandeling, heb je behoefte aan een momentje voor jezelf of wil je even opladen, dan kun je ook bij mij terecht voor een losse Reiki-behandeling. 

Reiki is een complementaire, energetische geneeswijze die het zelfhelend vermogen op meerdere niveaus stimuleert. Er wordt door handoplegging universele energie doorgegeven, waardoor de energie weer gaat stromen en blokkades weg kan nemen. Het komt daar waar het zijn moet en raakt aan op een dieperliggend niveau wat op dit moment geheeld of zichtbaar mag worden.

Het is een liefdevolle en zachte vorm van heling. Het brengt je tot rust en dichter bij jezelf. Dus ook zonder klachten is het een fijne en ontspannende behandeling en een mooi moment voor jezelf!

een reiki-behandeling ontspant en verzacht de energie in je lichaam.

Na een kort intakegesprek ga je met je kleding aan op de behandeltafel liggen. Samen zorgen we ervoor dat je fijn ligt. Vervolgens mag je lekker ontspannen en hoef je niets te doen. Ik leg mijn handen op bepaalde punten op je lichaam en geef de energie door via mijn handen. 

Een Reiki-behandeling kost € 77,- en duurt ongeveer 1 uur. Bij losse sessies vindt de betaling plaats aan het eind van de sessie d.m.v. een betaalverzoek. 

”heleen haar benadering voelt vertrouwd en veilig. fijn om oordeelvrij gezien en gehoord te worden. De behandeling was fijn en ik voelde me na afloop ontspannen.” – iris 

human design sessie

Ben je benieuwd naar je Human Design en wil je een reading, dan is dat ook mogelijk.

Human Design is een combinatie van eeuwenoude kennis vanuit de astrologie, kabbala, I Ching en het chakrasysteem, gecombineerd met moderne wetenschap vanuit de neurowetenschap, kwantumfysica en biochemie. 

Het is een holistische tool die op basis van je geboortegegevens inzicht kan geven in hoe jij vanuit jouw energie kunt leven, op welke manier jij het beste keuzes kunt maken, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe jij je emoties ervaart. 

Wat kunnen deze inzichten en kennis je geven:

R

Het kan je ondersteunen in het dagelijks leven, werk en relaties.

R

Het helpt je te laten zijn wie je bent en daar op te vertrouwen.

R

Het helpt bij het leven vanuit jouw flow (en dat hoeft niet hetzelfde te zijn als dat van iemand anders).

R

Je komt dichter bij jouw kern en kracht

R

Het is mooi om er mee te experimenten in het leven.

een human design sessie geeft herkenning en bevestiging van dat wat je eigenlijk diep van binnen al weet.

Aan de hand van je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) werk ik je Design uit. Tijdens een online (via zoom) of offline sessie nemen we je Design door en geef ik er uitleg over. Daarna ontvang je het document per e-mail, zodat je het er steeds bij kan blijven pakken en telkens met een ander stukje aan de slag kan gaan.

Een losse 1:1 Human Design sessie kost € 111,- en duurt ongeveer 1,5-2 uur. Bij losse sessies vindt de betaling plaats aan het eind van de sessie d.m.v. een betaalverzoek. 

”bij de uitleg van mijn human design-profiel werd veel helder gemaakt. eigenschappen van jezelf waarvan je denkt ‘ach ja, dat hoort nu eenmaal bij mij, dat verandert niet’, worden verduidelijkt. Hierdoor verdwijnt het negatieve randje en mag die eigenschap er gewoon zijn zonder zwaarte.
Inmiddels zijn er al wat kwartjes gevallen, sommige vallen meteen, andere nemen de tijd, maar vallen zéker.” – anny

Verhinderd
Ben je verhinderd, laat het mij z.s.m. weten per e-mail (info@holistischepraktijkheleen.nl) of WhatsApp 0622547417. 

Vergoeding
Ik zie mijn behandelingen als een investering in jezelf. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om mij niet aan te sluiten bij de zorgverzekeraars. Dit betekent dat mijn behandelingen niet worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Tegenwoordig zijn er steeds meer werkgevers die een budget hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk dat (een deel van) de kosten vergoed kunnen worden. Vraag ernaar bij je werkgever.